Bygg

Som snickare idag gäller det att vara mångfacetterad. Det är ett yrke med bredd där man givetvis kan välja om man vill vara just bred eller om man hellre skaffar sig spetskompetens inom något specifikt. Vi är en snickare som tack vare samlad kompetens kan erbjuda det mesta inom bygg, från tak, väggar och golv till kök, badrum och trädgård. Inom vårt snickeri finns behörighet för bl.a. våtrum, plattsättning och måleri. Anlita oss när du vill bygga eller renovera hemma eller på arbetsplatsen. Vi åtar oss stora som små uppdrag av såväl privatpersoner som företag.

Specialsnickeri

Förr i tiden var finsnickeri grundstommen inom snickeri, idag är det en specialinriktning. Inom begreppet specialsnickeri ryms bl.a. finsnickeri, möbelsnickeri och inredningssnickeri. Vill du specialbeställa inredning till ditt hem är du hjärtligt välkommen att göra det av oss då det finns kompetens för specialsnickeri inom vår firma. Först diskuterar vi noggrant igenom vad det är du är ute efter och sedan ritar vi upp en skiss utefter det. Val av material diskuteras givetvis också så att du får precis det du önskar dig.

Entreprenad

När du ska ro ett större bygg- eller renoveringsprojekt i hamn så behöver du i regel mer än bara en snickare för att allt ska iordningställas enligt konstens alla regler. Vi samarbetar med andra hantverkare i Örebro och erbjuder entreprenad för lite mer omfattande arbeten. Låt oss sköta logistiken, så kan du fokusera på annat.

ROT-avdrag

ROT är vad som beskrivs som ett stimulansprogram för byggbranschen. Akronymen står för Renovering - Ombyggnad - Tillbyggnad och ger skattebetalande privatpersoner avdrag på arbeten som utförs inom dessa kategorier samt inom underhåll. Det finns givetvis regler för hur avdraget får nyttjas - vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig med din ansökan.