En mångsidig snickare

På vårt snickeri arbetar flera duktiga snickare, alla med en bred kunskapsgrund såväl som expertis olika specialområden. Detta gör att vår samlade kompetens är gedigen och oavsett vad du behöver hjälp med inom bygg, trädgård och finsnickeri så kan vi med största sannolikhet stå till tjänst. Vi arbetar både ute på fält och i vår verkstad och varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter.

När vi arbetar gör vi allt för att anpassa oss efter de behov och önskemål som du som kund kommer med, vi finns här för att bygga din dröm.

Vi brinner för det vi gör

En mycket viktig faktor när det gäller att bli duktig på sitt hantverk, som i vårt fall är snickeri, är att älska det man gör. Att arbeta som snickare är ett kreativt och mångsidigt jobb som man kan fortsätta att utvecklas inom genom hela sitt arbetsliv. Vill du ha en snickare med verkligt engagemang och passion för sitt kall så är det helt klart vårt snickeri du ska anlita.

Med miljön i åtanke

Miljön är allas vårt ansvar. Som snickare finns det en rad frågor att ta ställning till och vi arbetar aktivt för att kommande generationer ska få en grön framtid. Bland annat sorterar vi allt vårt avfall och transporterar det till återvinningen. Dessutom väljer vi miljösmarta fordon och material som i minsta möjliga mån påverkar miljön negativt.